YESOUL pametno sobno kolo A1 - Črno

279,00 €
Z davkom
YESOULA1

Pametno sobno kolo, 6 kg aluminijasti vztrajnik, prilagodljiva zasnova, nosilnost uporabnika do 120kg, višina med 1.5 do 1.95m, pametna aplikacija Yesoul Fitness, teža 24kg. 

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €

YESOUL pametno sobno kolo A1 - Črno

PREDNAROČILO, s pošiljanjem pričnemo v petek 11.10.2024

Pametno sobno kolo Yesoul A1 je odlična izbira za vse, ki želijo popestriti svoje domače treninge. Združuje cenovno dostopnost in napredne funkcije, kar omogoča učinkovito in udobno vadbo za uporabnike različnih višin. Kolo je zasnovano za uporabnike med 1,5 m in 1,95 m višine, z nosilnostjo do 120kg, s čimer zagotavlja prilagojeno izkušnjo za uporabnika. Osrednji del kolesa predstavlja 6 kg aluminijasti vztrajnik, ki omogoča tekočo in tiho vožnjo, medtem ko nastavljiv upor z drsnim mehanizmom omogoča postopno povečevanje intenzivnosti vadbe.

Kolo Yesoul A1 je opremljeno z LED zaslonom, ki prikazuje pomembne podatke, kot so obrati na minuto (RPM), čas, razdalja in porabljene kalorije, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašim treningom. Za dodatno prilagodljivost poskrbijo višinsko nastavljivo krmilo ter sedež, ki ga lahko prilagodite tako po višini kot globini, kar zagotavlja udobje med dolgotrajnejšimi vadbami.

Varnost in praktičnost sta prav tako na prvem mestu. Kolo ima zasilno zavoro, držalo za tablični računalnik in steklenico vode, kar vam omogoča varno in udobno vadbo. Transportna kolesca omogočajo enostavno premikanje kolesa, tako da ga lahko brez težav prestavite po prostoru. Njegovo ogrodje je elegantne, zaobljene oblike, iz 700mm nerjavečega jekla.

Poleg vsega tega je kolo združljivo z Bluetooth 4.0, kar omogoča povezavo z aplikacijami, kot so Yesoul Sports, Kinomap in Zwift. Tako lahko spremljate svoje napredke in sodelujete v interaktivnih vadbah ter si zagotovite celovito in motivacijsko izkušnjo vadbe.

Znamka
YESOUL
Model
A1
Barva
Črna
Povezljivost
Z mobilno aplikacijo YESOUL Fitness, Zwift, Kinomap, Wahoo, BKOOL (IOS 10.0 in novejše, Android 5.0 in novejše)
Funkcije
Pametni pregled nad: časom vadbe, hitrostjo, razdaljo, porabljenimi kalorijami
Napredne funkcije
Sistem magnetne upornosti, jermenski pogon
Mere in teža
Mere: 101*51*116,5 Cm, Teža: 31kg
Splošno
Nosilnost uporabnika: 120kg, Višina uporabnika: 155-195 cm
Vsebina paketa
1 x YESOUL pametno sobno kolo S3

Določene reference

Napišite svoj pregled

YESOUL pametno sobno kolo A1 - Črno

Pametno sobno kolo, 6 kg aluminijasti vztrajnik, prilagodljiva zasnova, nosilnost uporabnika do 120kg, višina med 1.5 do 1.95m, pametna aplikacija Yesoul Fitness, teža 24kg. 

Napišite svoj pregled

7 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (20€)
20,00 €