UWANT U200 Robotski Sesalnik - Siv (OE)

799,00 €
Z davkom
972754-P

Z oznako "Odprta embalaža" označujemo izdelek, ki ima odprto embalažo, brezhibno delovanje ter polno veljavnost garancije.

300€ popusta s kodo JESEN300 (Akcija velja od 1.10 do 13.10.2024)

Robot sesalnik, 5000Pa, Dual Mopping™ vrtljivi čistilni glavi, navigacija UWANT Uranus Supper Sensing 1.0, 28 senzorjev, rezervoar za prah, samospraznilna postaja z rezervoarjem za vodo, pralni HEPA filter, 5200mAh, glasovni asistent, pametna aplikacija UWANT Home.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

UWANT U200 Robotski Sesalnik - Siv

Predstavljamo vam UWANT U200, enega najuspešnejših robotov za sesanje in čiščenje glede na razmerje med kakovostjo in ceno!

Posebnost tega robotskega sesalnika je, da je opremljen s samočistilno krpo s 60-stopinjsko vročo vodo, kar predstavlja revolucionarno rešitev za čiščenje vaših tal. Z vročo vodo robotski sesalnik namreč temeljito očisti in odstrani umazanijo ter tako prihrani vaš čas in trud.

Polnilna postaja lahko poleg funkcij mokrega čiščenja in samodejnega čiščenja krpe z vročim zrakom tudi posuši vašo krpo. Funkcija sušenja z vročim zrakom s temperaturo do 60 stopinj Celzija zagotavlja, da je vaša krpa suha in higienična, kar preprečuje rast bakterij in neprijetnih vonjav.

Imitacija ročnega pomivanja Dual Mopping™ z dvojnim vrtljivim diskom in tlakom je popolna rešitev za doseganje natančnega čiščenja brez vašega napora! Ta sistem z dvema vrtljivima čistilnima glavama in funkcijo brisanja pod silo pritiska navzdol do 12N simulira čistilno moč ročnega brisanja, hkrati pa odstrani več umazanije z vaših tal. Zaradi dodatnega pritiska lahko čistite učinkoviteje z manj čistilne raztopine in skrajšate čas sušenja. Poslovite se od napornega ročnega brisanja in pozdravite učinkovitejši in bolj higieničen način čiščenja tal. Njegov sistem z dvema krtačama - s ščetinasto krtačo za trda tla in silikonsko krtačo za preproge - zagotavlja vsestranske možnosti čiščenja, ki ustrezajo vsem vašim potrebam, sesalna moč 5000Pa pa bo poskrbela, da bo UWANT U200 odstranil prah in umazanijo tudi iz preprog in ostalih površin, katerim drugi robotski sesalniki niso kos.

V ceno je vključena tudi samospraznilna postaja z veliko prostornine, ki zagotavlja do 60 dni neprestanega čiščenja brez potrebe po praznjenju. Opremljena je tudi z ločenima rezervoarjema za čisto in odpadno vodo, vsak od njiju pa zadrži kar 4L tekočine. Zahvaljujoč tem trem funkcijam bo robotski sesalnik UWANT U200 poskrbel za vse vaše potrebe po čiščenju.

S priloženo aplikacijo za pametni telefon UWANT HOME lahko preprosto ustvarite prilagojen načrt čiščenja, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, vključno s prilagodljivo močjo sesanja, pogostostjo čiščenja, virtualnimi stenami in območji prepovedi dostopa. Navigacija UWANT Uranus Supper Sensing 1.0 prihaja oborožena s kar 28 visokozmogljivimi senzorji in naprednimi algoritmi ter strategijami čiščenja s pomočjo katerih robotski sesalnik zlahka krmari po vsakem okolju. S senzorji proti trkom in senzorjem Tof sesalnik zagotavlja, da bodo vaše pohištvo in dragocenosti med čiščenjem varni. Poleg tega boste s pomočjo robotskega sesalnika UWANT U200, ki je združljiv z glasovnim upravljanjem za Google Assistant in Alexo, prevzeli nadzor nad rutinskim čiščenjem. Z možnostjo enostavnega začetka čiščenja z glasovnimi ukazi lahko sedite in se sprostite, medtem ko sesalnik opravlja svoje delo.

Prav tako vas bo prepričala dolga življenjska doba baterije, saj se sesalnik ponaša z 5200mAh baterijo in zmogljivim sesalnim motorjem z močjo 5000Pa, kar zagotavlja izjemno učinkovitost čiščenja na vseh površinah.

To pa še zdaleč ni vse! Komplet namreč vključuje tudi snemljiv nastavek, zasnovan za enostavno čiščenje težko dostopnih območij, ki je kot nalašč za čiščenje umazanije ali odpadkov, ki se naberejo med brisanjem ali pometanjem. Pladenj preprosto odstranite, ga očistite in ga ponovno pritrdite na osnovno postajo za brezskrbno vzdrževanje. Vključen je tudi pralni HEPA filter.

POMEMBNO: V rezervoar za vodo ne dodajajte detergenta, kisa ali drugih čistilnih sredstev, saj ga to lahko poškoduje! Prav tako proizvajalec priporoča uporabo destilirane vode za podaljšanje življenjske dobe samega izdelka.

Znamka
UWANT
Model
U200
Barva
Temno Siva, Črna
Brezžična povezava
Wi-Fi
Moč
5000Pa, Moč 50W
Funkcije
Navigacija UWANT Uranus Supper Sensing 1.0, 28 senzorjev, glasovni asistent, suho in mokro čiščenje, brisanje pod pritiskom 12N, prilagodljiva moč sesanja, urnik čiščenja, virtualne stene in območja prepovedi dostopa.
Baterija
5200mAh, čas polnjenja 250min
Mere in teža
354*98.5mm, 4.1kg
Splošno
Samospraznilna postaja s 4L prostornine za čisto, in 4L za odpadno vodo, samodejno čiščenje krpe z vročo vodo 60°C, dve krtači.
Vsebina paketa
1 x UWANT U200, 1x Samospraznilna postaja, 4x Krpa, 2x HEPA filter, 2x dodatna stranska krtačka, 1x čistilna krtačka, 1 x polnilni kabel, 2x glavna ščetinasta krtača, 2x glavna silikonska krtača, 2x vrečka za prah, 8x trak za preprečevanje trkov

Določene reference

Napišite svoj pregled

UWANT U200 Robotski Sesalnik - Siv (OE)

Z oznako "Odprta embalaža" označujemo izdelek, ki ima odprto embalažo, brezhibno delovanje ter polno veljavnost garancije.

300€ popusta s kodo JESEN300 (Akcija velja od 1.10 do 13.10.2024)

Robot sesalnik, 5000Pa, Dual Mopping™ vrtljivi čistilni glavi, navigacija UWANT Uranus Supper Sensing 1.0, 28 senzorjev, rezervoar za prah, samospraznilna postaja z rezervoarjem za vodo, pralni HEPA filter, 5200mAh, glasovni asistent, pametna aplikacija UWANT Home.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €