Narwal Freo Robotski Sesalnik

599,00 €
Z davkom
001295

3000Pa, sesanje in brisanje, rezervoar za vodo 4.5L, posoda za prah 480ml, 5200mAh, cliff senzor, pritisk krpe 12N, LDS, Infrardeči, Ultrasonični laserji, glasovni asistent.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €

Narwal Freo Robotski Sesalnik

Robotski sesalnik Narwal Freo je edinstvena kombinacija za čiščenje vašega doma, ki kombinira samočistilno funkcijo, samodejno pranje in sušenje krpe, ter združuje sesanje in pomivanje tal. V Freo načinu ta kombinacija robotskega sesalnika omogoča robotu, da sprejema optimalne odločitve in izvaja čiščenje, s čimer na novo definira logiko samodejnega čiščenja.

Za razliko od drugih robotskih čistilcev in sesalnikov je robotski sesalnik Narwal Freo opremljen s tehnologijo DirtSense™, s pomočjo katere pametno zazna, kako umazane so krpe. Nato Freo očisti krpe z vrtenjem pri visoki hitrosti, pri čemer uporabi točno določeno količino vode, pomešane z znanstveno določenim razmerjem čistila za tla (vključeno v paketu).

Prah in madeži vzdolž sten in ob robovih so lahko težko dosegljivi za mnoge robotske čistilce in sesalnike. Zahvaljujoč tehnologiji Edge-swing™ robotski sesalnik Narwal Freo učinkovito odstranjuje prah v kotih in po robovih. S pomočjo sodobnih infrardečih laserjev in SLAM 3.0 LiDAR navigacije, se sesalnik zlahka izogne vsem oviram, ponuja pa tudi mapiranje prostorov na večih nivojih.

Patentirani visoko hitrostni rotacijski nosilci za krpo zagotavljajo pritisk navzdol s silo 12N. Originalna trikotna zasnova omogoča neprekinjeno rotacijo brez puščanja sledi. Pritisk navzdol je mogoče prilagodljivo izbrati glede na različne vrste talnih oblog - naj si bo to vinil, ploščice, laminat, lesena tla, ali marmor. Robotski čistilec in sesalnik Narwal ne poškoduje vaših tal, tudi med globinskim čiščenjem.

Krpe za čiščenje se lahko prepojijo z neprijetnimi vonjavami, če po pranju niso dobro posušene. Robotski sesalnik in čistilec Freo je opremljen z dvojnim zračnim tunelom in krpe učinkovito posuši dovodom zraka s temperaturo 40°C, kar zagotavlja, da so krpe po vsaki uporabi popolnoma suhe. Vsako čiščenje bo tako vedno enostavno in higiensko.

Izpopolnjeni so tudi dodatki, saj je glavna krtača opremljena z gostimi ščetinami, ki dosežejo tudi po špranjah, medtem ko se stranske krtače zlahka odstranijo in očistijo za lažje vzdrževanje.

Znamka
Narwal
Model
Freo
Barva
Bela
Moč
Moč sesanja 3000 pa
Funkcije
Dvig krp na preprogah, Suho In Mokro Čiščenje, Samodejno čiščenje postaje, Določitev Virtualnih Sten/Pohištva, Urnik Čiščenja, Samodejna Vrnitev Na Polnilno Postajo, Upravljanje Preko Aplikacije
Napredne funkcije
Glasovni asistent (Alexa)
Senzorji
LDS, Infrardeči, Ultrasonični laserji
Baterija
5000mAh
Mere in teža
Robot: 350*351.*106mm, 4.35kg, Postaja: 370*415*435mm, 8.75kg
Polnilna postaja
Da
Splošno
Rezervoar za vodo 4.5L, posoda za prah 480ml

Določene reference

Napišite svoj pregled

Narwal Freo Robotski Sesalnik

3000Pa, sesanje in brisanje, rezervoar za vodo 4.5L, posoda za prah 480ml, 5200mAh, cliff senzor, pritisk krpe 12N, LDS, Infrardeči, Ultrasonični laserji, glasovni asistent.

Napišite svoj pregled

14 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (35€)
35,00 €