Petkit Eversweet Solo SE - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke - Siva

35,90 €
Z davkom
001309

Pametna vodna fontana, tri-slojni filtracijski sistem, ergonomska oblika, LED indikator, enostavna uporaba in vzdrževanje, ultra tiho delovanje.

Količina
Na zalogi

Petkit Eversweet Solo SE - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke - Bela

Pametna vodna fontana Petkit Eversweet Solo SE s prostornino 1.85L je izjemno tiha (pod 25 dB) in ima nizko porabo energije, kar vam in vašim ljubljenčkom zagotavlja miren spanec. Fontana se ustavi, ko zazna pomanjkanje vode v posod. To je varno za fontano in preprečuje prehitro obrabo vaše naprave.

Večplastni filtracijski sistem vodne fontane za male živali vključuje filter visoke gostote z aktivnim ogljem iz kokosovih lupin in ionsko smolo. Filtrira dlake in prah ter odstranjuje vonjave in težke kovine, da vašemu ljubkemu ljubljenčku zagotovi svežo in čisto vodo. Z večsmernim tokom 360° vedno ponuja svežo vodo na vrhu, za razliko od običajnih posod.

Vodna fontana za hišne ljubljenčke je zasnovana s prozornim rezervoarjem za vodo in vgrajeno LED lučko. Količino preostale vode v vodni fontani lahko preverite kadar koli, ne da bi morali pogosto odpirati vodnjak. Hkrati vas bo vgrajena LED lučka opozorila, ko bo primanjkovalo vode.

Ta vodna fontana uporablja brezžično črpalko, da prepreči, da bi bila žica potopljena v vodo, hkrati pa olajša razstavljanje črpalke za temeljito čiščenje.

Z odstranljivim srednjim delom fontane in osnovo se napajana osnova ne bo zmočila, ko dolivate vodo ali čistite vodnjak. Prav tako lahko preprosto odstranite rezervoar za vodo, ne da bi morali vse izključiti, in dvignete brezžično črpalko za čiščenje.

Znamka
Petkit
Model
EVERSWEET SOLO SE
Barva
Siva
Material ohišja
ABS, Silikon
Napredne funkcije
Tri-slojni filtracijski sistem, LED indikator
Baterija
Napajanje preko USB kabla
Mere in teža
Mere: 16 x 16 x 15,8 cm, Teža: 670 grammi
Splošno
Prostornina posode za vodo: 1.85L
Vsebina paketa
1 x Petkit Eversweet Solo SE - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke, 1 x Napajalni kabel USB

Določene reference

Napišite svoj pregled

Petkit Eversweet Solo SE - Vodna Fontana za Hišne Ljubljenčke - Siva

Pametna vodna fontana, tri-slojni filtracijski sistem, ergonomska oblika, LED indikator, enostavna uporaba in vzdrževanje, ultra tiho delovanje.

Napišite svoj pregled

16 drugi izdelki v ista kategorija: