UWANT B100-S Globinski Sesalec

Prihranek 19,10 €
149,90 € 169,00 €
Z davkom
001270

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, hitro sušenje, vrtenje za 360°, patentirano samodejno čiščenje, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, 3 vrste čistilnih raztopin, dolžina kabla 5m.

Količina
Na zalogi Brezplačna dostava
Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €

UWANT B100-S Globinski Sesalec

Vsi vemo, da je odstranjevanje madežev lahko naporna in nezaželena bitka. Trdovratne madeže je težko odstraniti, še težje pa se jih je lotiti ročno. Prenašanje preprog in odej v čistilnico ali pranje na prostem je podvig, ki si ga nihče ne želi. Globinski sesalec UWANT B100-S je odlična rešitev za spopadanje z njimi! Ta inovativen sesalec za trdovratne madeže bo namesto vas naredil tisto, česar drugi čistilci madežev ne zmorejo.

Globinski sesalec UWANT B100-S je poseben, ker vam ponuja učinkovito čiščenje trdovratnih madežev v štirih korakih : Najprej je tu visokotlačno pranje, z močjo 12KPa, ki deluje na površino in razbije molekule umazanije s pomočjo močnega vodnega tlaka z natančno odmerjenimi čistilnimi sredstvi. V tem postopku sesalec opere površino, medtem ko krtača zdrgne in odstrani madeže, ki jih na koncu posesa in popolnoma odstrani s površine, ne da bi čistilec za seboj pustil eno samo kapljico!

Sesalec UWANT B100-S vams tlakom 12.000Pa zagotavlja dovoljšno moč tako za običajno sesanje, kot tudi za odstranjevanje globo zažrtih madežev in umazanije, visoka sesalna moč pa obenem omogoča tudi hitrejše sušenje. 

Ne glede na to, ali gre za madeže, prah, tekočino ali celo bakterije - globinski sesalec UWANT B100-S učinkovito in suvereno odstrani madeže s kavčev, zaves in vzmetnic. Zahvaljujoč njegovi kompaktni zasnovi vam zdaj ne bo več potrebno prestavljati pohištva ob vsakem čiščenju, saj čistilec tehta zgolj 4.7kg, njegove dimenzije pa znašajo le 325*270*190mm. UWANT B100-E je odličen tudi za čiščenje notranjosti vozil, kot so avtomobilski sedeži, tla in preproge.

Posebnost novega Uwant sesalnika je tudi ta, da globinsko napade trdovratne madeže. Uporablja namreč višji vodni tlak kot drugi čistilci madežev, saj vodni curek doseže do 6cm v globino, ter tako raztopi umazanijo na najgloblji ravni. Potreben je le pritisk na gumb – brez kakršnihkoli menjav glave in filtrov – in v osrčje madeža se izstreli močan vodni tok, ki madeže razgradi od znotraj in jih loči od tkanine.

Za razliko od drugih čistilnikov je krtača UWANT B100-S opremljena z antibakterijskim materialom, ki se bori proti neprijetnim vonjavam in preprečuje širjenje bakterij z vsakim potegom. Njegove čvrste, a nežne krtačke so učinkovite proti madežem, saj odstranijo umazanijo na najgloblji ravni, hkrati pa so dovolj nežne za vaše najljubše tkanine.

Večina globinskih sesalnikov ima le 8KPa sesalne moči, B100-S pa sesa z impresivno močjo 12KPa, zaradi česar se sesalna površina takoj posuši, hkrati pa se z območja se odstrani več umazanije in vode. To je resnično izjemen cikel, ki poskrbi, da so vaša tla in tkanine brezhibno čista.

Naj omenimo še, da ima UWANT B100-S kar 5m dolg električni kabel, tako da boste zlahka dosegli tudi najbolj oddaljene kotičke v prostoru. Poleg tega je shranjevanje kabla zelo enostavno, saj se samodejno spravi v notranjost sesalnika z enim samim klikom, kar prepreči spotikanje ali prepletanje vrvice preko prostora, ter obenem ščiti vrvico za dolgotrajno uporabo.

Zahvaljujoč univerzalnemu kolescu, ki se v celoti obrača za 360°, lahko novi sesalnik zlahka zavrtite, ne da bi ga dvigali ali obračali. Dve gladki podporni kolesi pomagata pri nežnem kotaljenju po preprogi, trdem lesu ali ploščicah. Zahvaljujoč tej uporabniku prijazni funkciji se boste izognili bolečinam v hrbtu zaradi prelaganja in premikanja med čiščenjem.

Velika 1800-mililitrska posoda s čisto vodo in 1600-mililitrska posoda za odpadno vodo zmanjšujeta potrebo po pogostem dodajanju in menjavi vode med čiščenjem. Popolnoma ločeno shranjevanje čiste in odpadne vode preprečuje sekundarno onesnaženje.

Izbirate lahko med tremi vrstami čistilnih raztopin, in sicer za globinsko čiščenje, čiščenje tekstila ali proti pršicam. S pomočjo slednjega dosežete nivo sterilizacije 99,9%. Z vsakdanjo rabo lahko uporabite lahko tudi katero koli drugo čistilno sredstvo po lastni izbiri.

Znamka
UWANT
Model
B100-S
Barva
Bela, črna in zlato-oranžna
O Izdelku
220V-240V, <70db/≤78dbA, Kapaciteta rezervoarja z umazano (1600ml) in čisto (1800ml) vodo,
Moč
450W
Funkcije
Nivo sterilizacije: 99.9%
Mere in teža
325*270*190 mm, 4.7kg, Dolžina kabla: 5m
Splošno
3 vrste čistilnih raztopin
Vsebina paketa
1x glavna enota, 1x raztegljiva pregibna cev, 1x glavna krtača, 1x stojalo za nastavke, 1x torba za shranjevanje, 1x Uporabniški priročnik.

Določene reference

Napišite svoj pregled

UWANT B100-S Globinski Sesalec

Globinsko čiščenje pod visokim tlakom 12KPa do globine 6 cm, hitro sušenje, vrtenje za 360°, patentirano samodejno čiščenje, ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo, 3 vrste čistilnih raztopin, dolžina kabla 5m.

Napišite svoj pregled

10 drugi izdelki v ista kategorija:

Dodatno 1 leto garancije (15€)
15,00 €